ISO 24052:2022
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
31 مايو 2022
·
Spices and condiments — Dried sumac — Specification
ملفات الوثيقة ISO 24052:2022
null صفحات
الإصدار الحالي
مجال الوثيقة ISO 24052:2022
This document specifies requirements for rubbed form of dried sumac (Rhus coriaria, family Anacardiaceae).
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 16961:2024
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Internal coating and lining of steel storage tanks
ISO 8643:2024
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Hydraulic excavator and backhoe loader lowering control device — Requirements and tests
ISO 11890-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of volatile organic compounds (VOC) and/or semi volatile organic compounds (SVOC) content — Part 1: Gravimetric method for VOC determination
ISO/TR 18228-10:2024
مواصفة قياسية دولية
Design using geosynthetics — Part 10: Asphalt pavements